Så kan du använda ljusslingor inomhus

Philip Torres

ljusslinga

Ljusslingor kan tjäna både som praktisk belysning och dekorativa inslag i din inredning och behöver inte vara begränsade till användning endast under advent och jul. Det finns ett brett utbud av ljusslingor inomhus med olika modeller och former att välja mellan. Förhöj stämningen vid festliga tillfällen genom att dekorera med ljusslingor och när festen är över, låt dem fortsätta att sprida en mysig atmosfär i sovrummet, vardagsrummet eller köket som en charmig inredningsdetalj.

Använd ljusslingor i en vas

Förvandla en vanlig vas till en DIY-lampa genom att placera en ljusslinga inuti. Detta enkla knep ger dig inte bara en stämningsfull inredningsdetalj, utan även en praktisk ljuskälla som kan agera som en mild läslampa på ditt nattduksbord året runt.

Ljusslingor med kvistar

Naturens skönhet är alltid en underbar inredningsdetalj i ditt hem, vare sig den representeras av växter, kvistar eller blommor. Skapa en förtrollande inredning genom att dekorera en kvist med en smidig ljusslinga, vilket ger den liv och gör den till ett omedelbart blickfång i ditt rum.

Dekoration för matbordet

Ge din bordsservering en elegant touch, oavsett om det är för en avslappnad vardagsmiddag eller en festlig tillställning, genom att inkludera en ljusslinga som en del av din dukning. Den blir särskilt förtrollande när den samspelar med andra dekorationer och levande ljus i ljusstakar.

För bokhyllan

Om din bokhylla är redan fylld till bristningsgränsen med böcker och utrymme för dekorationer är knapert, kan en ljusslinga vara det perfekta alternativet. Fäst den diskret ovanför hyllan för att skapa en stilfull och stämningsfull atmosfär. Vid jul, för den ultimata feststämningen, kan du även överväga att hänga några julgranskulor på slingan.

Dekorera väggen

Ibland behöver vissa ljusslingor inte någon extra dekor för att komma till sin fulla rätt. Ta till exempel en ljusslinga med stora, färgglada bollar klädda i garn. Den blir en iögonfallande dekoration i sig själv när den hängs upp på väggen och gör ett starkt visuellt uttalande.